+31 85 79 212 42

ZZP

 

 

ZZP: dienstverlening voor de zelfstandige expert

U bent een onafhankelijk expert op uw vakgebied. ICT is weer niet uw sterkste punt, of u heeft er weinig tijd voor. U wilt zorgeloos kunnen werken en u heeft iemand nodig die begrijpelijke taal spreekt, ICT simpel maakt en een hoge kwaliteit biedt.

Alpha Six IT begrijpt als geen ander dat zorgeloos kunnen werken met betrouwbaar internet, en degelijke apparatuur erg belangrijk is voor de zelfstandig ondernemer. Tijd verloren aan een gebrekkige verbinding, een defect apparaat of onwillige software is tijd verspild die nuttig besteed kon worden. Grote ICT-partijen kosten echter veel geld voor onderhoudscontracten en zeker losse uurtjes. Verder wilt u gewoon een betrouwbaar "mannetje" voor alles dat met ICT te maken heeft, en geen anonieme afdeling en monteurs. 

Alpha Six IT biedt u:

  • Één mannetje voor al uw ICT-zaken
    • Van snelle internet-toegang, tot leveren van advies en apparatuur. Van aanleg van het netwerk tot optimalisatie en onderhoud van de WiFi. Van software licenties, tot maatwerk hardware in de vorm van nieuwe of refurbished computers.
  • Van een los uur ondersteuning of probleemoplossing tot volledige ontzorging in de vorm van een servicecontract. Op maat naar uw behoeftes.
  • Vast aanspreekpunt, geen anonieme afdelingen, monteurs of helpdeskmedewerkers.
  • Duidelijk en eerlijk uurtarief van €65,-

Laat de expertise van Alpha Six IT u helpen om efficiënt en zorgeloos te kunnen werken en te doen waar ú goed in bent voor uw klanten.

Contacteer ons

Adres

Timmermanswerf 4

1474JL Oosthuizen

Mobiel: +31 6 44 11 78 45