+31 85 79 212 42

MKB

 

 

MKB: dienstverlening voor de zelfstandige expert

Uw bedrijf loopt lekker, maar de ICT kan gestroomlijnder. Een fulltime ICT-er in dienst nemen is voor u nog niet te verantwoorden, maar u wilt wel uw ICT-gerelateerde vraagstukken snel en adequaat opgelost hebben. Stilstand is achteruitgang, en offline zijn kost geld. Alpha Six IT zorgt dat u optimaal draait!

Alpha Six IT begrijpt als geen ander dat zorgeloos kunnen werken met betrouwbaar internet, en degelijke apparatuur erg belangrijk is voor ondernemers. Tijd verloren aan een gebrekkige verbinding, een defect apparaat of onwillige software is tijd verspild die nuttig besteed kon worden. Grote ICT-partijen kosten echter veel geld voor onderhoudscontracten en zeker losse uurtjes. U heeft ook niet genoeg ICT-vraagstukken om er iemand voor in dienst te nemen, of heeft expertise nodig die buiten de kennis van uw systeembeheerder valt. Verder wilt u gewoon een betrouwbaar "mannetje" voor alles dat met ICT te maken heeft, en geen anonieme afdeling en monteurs. 

Alpha Six IT biedt u:

  • Één mannetje voor al uw ICT-zaken
    • Van snelle internet-toegang, tot leveren van advies en apparatuur. Van aanleg van het netwerk tot optimalisatie en onderhoud van de WiFi. Van software licenties, tot maatwerk hardware in de vorm van nieuwe of refurbished computers.
  • Van een los uur ondersteuning of probleemoplossing tot volledige ontzorging in de vorm van een servicecontract. Op maat naar uw behoeftes.
  • Vast aanspreekpunt, geen anonieme afdelingen, monteurs of helpdeskmedewerkers.
  • Duidelijk en eerlijk uurtarief van €65,-

Laat de expertise van Alpha Six IT u helpen om efficiënt en zorgeloos te kunnen werken en te doen waar ú goed in bent voor uw klanten.

Contacteer ons

Adres

Timmermanswerf 4

1474JL Oosthuizen

Mobiel: +31 6 44 11 78 45