+31 85 79 212 42

Eerste Hulp bij Computerproblemen

Eerste hulp bij computerproblemen

Wij willen graag mensen helpen. Mensen die problemen hebben met hun computer.
Of hij nu traag en stoffig is, vol met virussen zit of gewoon wat kuren heeft, de oplossing moet snel, duidelijk en simpel zijn voor u.


Daar zijn wij voor. We zorgen voor resultaten, en maken het u makkelijk.

Al sinds jaar en dag helpen we mensen met computerproblemen uit de brand. Onze expertise gebruiken om deze mensen tevreden achter te laten is ons doel. De meeste gekke problemen komen we tegen, maar ook alledaagse dingen. Deze problemen komen we op afspraak bij u thuis oplossen, op een tijdstip dat het u schikt. Geen dagdelen wachten of afspraken ver in de toekomst. En lukt het niet? Dan betaalt u niets! Simpel, duidelijk en eerlijk. Zoals het hoort.

Waarom een student aan huis nemen voor uw computerproblemen, wanneer u een echte expert kunt inschakelen die altijd een oplossing heeft?

 


Alpha Six IT hanteert een duidelijk tarief van €65,- per uur, voor particulieren inclusief BTW. Woont u binnen 10km van ons vestigingsadres? Dan betaalt u geen voorrijdkosten. Woont u verder weg? Dan hanteren wij in overleg wel voorrijdkosten. U kunt stukke of trage laptops of computers natuurlijk op afspraak ook bij ons langsbrengen voor opschoning of reparatie! We werken vanuit de Beemster, maar helpen iedereen in de buurt. Of u nu in een grote stad als Purmerend, Alkmaar, Heerhugowaard of Hoorn woont, of landelijker in Edam, Volendam, Kwadijk, Wormer, Beets, Avenhorn, Ilpendam, Grootschermer, etc.

Overigens kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor problemen met uw televisie of binnenhuisbekabeling en voor aanleg en uitbreiding van uw netwerk(kabels) en problemen met WiFi. Krijgt u uw nieuwe versterker of HD-ontvanger of recorder niet aangesloten, of loopt het geluid niet lekker? Zelfs dat kunnen we voor u regelen. Schakel ons in voor audiotechnische ondersteuning, ook wanneer u een handje nodig heeft bij opbouw of bediening van een evenment, DJ-apparatuur, PA of verlichting.

Contacteer ons

Adres

Timmermanswerf 4

1474JL Oosthuizen

Mobiel: +31 6 44 11 78 45