Waarschuwing
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 934 niet laden

+31 85 79 212 42

Duidelijk tarief

Duidelijk tarief Duidelijk tarief

Alpha Six IT hanteert een duidelijk tarief van €65,- per uur, voor particulieren inclusief BTW. Zie voor B2B, servicecontracten en inkoop van uren tegen gereduceerd tarief hieronder.

Bent u gevestigd of woont u binnen 10km van ons vestigingsadres? Dan betaalt u geen voorrijdkosten. Woont u verder weg? Dan hanteren wij wel voorrijdkosten.

  • 10-20km:€ 12,50
  • 20-30km:€ 25,-
  • 30-50km:€ 40,-
  • 50-75km:€ 60,-
  • 75+km: in overleg

 

U kunt defecte apparaten op afspraak bij ons langsbrengen voor opschoning of reparatie! We werken vanuit de Beemster. Een klus opnemen kan in overleg vrijblijvend. Bij projectprijzen wordt reistijd en parkeerkosten meegeoffreerd.

De servicegerichte probleemoplosser voor alle ICT op de zaak of aan huis. Geen oplossing? Geen factuur!*

 

Gereduceerde tarieven bij vooraf inkopen van support
Alpha Six IT hanteert €65,- voor losse uren service, voor particulieren inclusief BTW. Heeft u regelmatig support nodig op de zaak of thuis? Koop dan van te voren uren in tegen gereduceerd tarief. Bij afname van meerdere uren wordt het relatief gunstiger. De uren worden vooraf gefactureerd en dienen binnen een jaar na aanschaf opgebruikt te zijn, anders komen deze te vervallen.

2 uur:€ 120,-
3 uur:€ 175,-
5 uur:€ 262,50
andere hoeveelheid: in overleg

Op projectbasis inhuren
Alpha Six IT is op vaste basis en voor projecten in te huren op basis van Business to Business tarief. Informeer naar de mogelijheden. Wij het werk, u de expertise, ontzorging, en mogelijkheid tot marge.


*Duidelijkheid in de situatie verschaffen en tot de conclusie komen dat een apparaat meer gaat kosten om te upgraden of repareren dan het waard is, is ook een oplossing. Dit geld tevens voor software en hardwarefouten die door toedoen van de fabrikant niet of slechts gedeeltelijk door derden op te lossen zijn. Afhankelijk van de situatie zult u een gedeelte of het volledige tarief moeten betalen als zo'n geval zich voor doet.

Contacteer ons

Adres

Timmermanswerf 4

1474JL Oosthuizen

Mobiel: +31 6 44 11 78 45