+31 85 79 212 42

Recencies

 • Netwerk kabel: Installeren; Computer

   27-09-2019 - Edwin S.

  Ik heb gekozen voor Alpha Six IT omdat zijn introductie en foto’s uit zijn portfolio mij direct aanspraken. De reviews zijn vooraf soms te mooi om waar te zijn. Dit geldt echter niet voor de reviews van Willem. Wat een fijn, aardig en prettig persoon om in huis te hebben voor het oplossen van (thuis)netwerkproblemen! Ik sluit me daarom graag aan bij de andere reviews: stipt, vakkundig, goede analyse apparatuur/materialen/gereedschap, strooit met tips, communiceert tijdig over wat hij vindt en hoe hij het op kan lossen en werkt netjes. Wat een verademing. Zoek niet verder, vraag Willem!
 • Netwerk kabel: Installeren; monteren CAT6a RJ45 connectoren aan een lastige S/FTP kabel

   13-09-2019 - Remko P.

  We hadden Willem van Diepen gevraagd om de lastige S/FTP Cat6a kabels met zachte kern goed af te monteren. Dit heeft hij uitstekend gedaan door er uitstekende RJ45 connectoren op te zetten. Hij gaat gedegen en rustig te werk en meet met moderne apparatuur de gemonteerde connectoren na. Tevens heeft hij laten blijken uitstekende communicatieve vaardigheden te hebben waardoor ik veel geleerd heb. Hij heeft ook veel kennis van netwerkinrichting en camera installaties. Ik raad Willem dan ook van harte aan bij andere klanten.
 • Netwerk kabel: Installeren; Internet

   19-08-2019 - M.P. D.

  Willem heeft bij ons enorm geholpen met het maken van een UTP aansluiting, het opnieuw instellen van ons netwerk en het installeren van een wireless access point. Hij ging hierbij zeer professioneel en grondig te werk., Hij kwam met diverse tips over hoe zaken nog beter gemaakt konden worden. Ook bleef hij, ondanks dat het geheel allemaal een stuk ingewikkelder bleek, erg rustig en vriendelijk en bleef zelfs tot in de avonduren doorwerken. Het was inderdaad een redelijk lastige klus. Wij zijn zeer tevreden over Willem en zouden hem aan iedereen, die een professionele, betrouwbare en goede vakman zoekt, aanraden!
 • Netwerk kabel: Installeren; internet modem

   17-08-2019 - Hans R.

  Zeer snelle gedetailleerde reactie, goede uitleg en al de volgende dag beschikbaar! Willem is zeer deskundig, heel professioneel en prettig in de omgang, zoekt voortdurend naar de beste en goedkoopste oplossing zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de klus.
  Gevraagde klus uitgevoerd binnen de tijd, binnen budget en heeft nog extra dingen gedaan zoals checken en aanpassen van signaalsterkte Tv's boven en beneden.
  Een plezier om met hem te werken en een aanrader voor toekomstige klussen!
 • Netwerk kabel: Installeren; Computer

    01-05-2019 - Anoniem
  Het was een lastige klus om het UTP kabel van ca. 20m door de buis te krijgen maar wel gelukt. Willem was erg vriendelijk, competent en betrouwbaar. Zeer tevreden.
 • Tv kabels in slaapkamers aanleggen

    23-08-2018 - Lara W.
  Snel en goed contact via mail, app en telefoon. Ter plekke heeft hij de situatie vakkundig bekeken en en goed advies gegeven omtrent de werkzaamheden die hij direct voor ons kon uitvoeren. Hij werkt netjes en snel. Wij zijn erg tevreden.
 • Bekabeld CAT7 netwerk aansluiten

    29-04-2018 - Anoniem
  Duidelijk advies, ideaal dat klus op zaterdag uitgevoerd kon worden.
  Net werk afgeleverd tegen een goede prijs. Blij mee.,
 • Coax kabels vervangen

    06-03-2018 - Mirella SIG
  Willem was zeer behulpzaam en meedenken. Flexibel in de afspraak en heeft goed gecommuniceerd. De klus is naar tevredenheid van mijn cliënten gedaan!

Contacteer ons

Adres

Timmermanswerf 4

1474JL Oosthuizen

Mobiel: +31 6 44 11 78 45