ICT
verhuizingen

Bij verhuizingen is een strakke overzetting van al uw data- en ict systemen een gevoelige zaak. We zorgen voor een werkbare nieuwe werkplek.

Ideaal voor MKB en ZZP

Ondanks de digitale wereld waar we in werken is het erg inefficient als de printer het niet doet. Met een Managed Printing abonnement kunt u zich op uw werk concentreren en hebt u altijd de voordeligste printoplossing.

Bij eventuele storingen komen we direct helpen. Uw toner en papier wordt tijdig aangevuld waardoor stilstand niet meer voorkomt.

Voorkom stilstand en grote voorraden toner en papier. We beheersen uw voorraad en uw printkosten. Overzichtelijk en voordelig door een efficiënte aanpak.

Sommige dingen moeten gewoon op rolletjes lopen!

Het nieuwe printen: gegarandeerd 3, 4 of 5 jaar zonder zorgen voor een eenmalige all-in prijs en printgedrag. Flexibel betalen naar gebruik of vooraf afgesproken voor nog lagere afdrukprijzen. In zichtelijk en beheersbaar printen!

Printen, met de introductie van de computer en het internet dacht men dat er snel minder behoefte zou komen aan geprint papier. Toch gaan er ongemerkt een hoop printjes door bij het gemiddelde kantoor. Maar ook een ZZP-er die slechts zijn administratie print voor de boekhouder heeft snel enkele tientallen tot honderden prints aan het einde van een kwartaal.

Heeft u inzicht in hoeveel printjes dit zijn? Waarschijnlijk heeft u wel een idee wat een toner of cartridge kost, maar heeft u enige weet hoe zich dit vertaalt in een per-pagina prijs? Probeert u kosten te drukken met namaak inkt of toner? Weet u of dit het functioneren van de printer aan tast? En heeft die printer überhaupt wel eens onderhoud gehad? Heeft u een hele stapel toners liggen, voor het geval er één leeg raakt?

Voordelen van Managed Printing

Geen onnodige voorraad toner meer nodig.
Voorkom ellende met inbegrepen onderhoud.
Inzicht in en grip op uw printkosten.