17 jaar ervaring

Willem van Diepen is eigenlijk zijn hele leven al bezig met digitale techniek. Sinds het internet een deel van ons leven in ging nemen was hij al geïntrigeerd door de mogelijkheden. Familie en vrienden vroegen van jongs af aan, aan Willem of hij ‘even kon helpen’.

Niet verrassend dat Willem al snel een eigen bedrijf oprichtte om nog meer particulieren en bedrijven te helpen met de diverse ICT gerelateerde uitdagingen die men heden ten dage kan hebben.

Dat was het begin van Alpha Six IT. Het scala van diensten breidde zich uit tot het oplossen van actuele problemen – zoals reparatie, netwerkaanleg, leveren van hardware, bewakingscamera’s en snelle WiFi – alsook doorlopende diensten als telefonie, internettoegang en werkplekbeheer. 

Alpha Six IT werkt tegenwoordig met een team van specialisten alsook betrouwbare partners om steeds meer ZZP- en MKB bedrijven te ondersteunen in het noord-westelijke deel van Nederland.

Onze klanten

Alpha Six IT werkt met name voor bedrijven, maar ook particulieren. ICT systemen, communicatie en security zijn van belang in alle branches. Onze klanten werken in bedrijfstakken van transport, bouw, dienstverlening tot de creatieve sector en entertainment.

Wat wij anders doen

Het probleemoplossend vermogen staat helemaal bovenaan. Eenmalige vragen of oplossingen resulteren daardoor vaak in een langdurige relatie. Een gezonde samenwerking waar het probleemloos functioneren van onze klant voorop staat.

Onze missie

Alpha Six IT is een ervaren ICT partij die met veel kennis en ervaring haar klanten in staat stelt om probleemloos te functioneren in een digitale wereld. We zijn er om te helpen met de modernste software en hardware. We houden ICT begrijpbaar en betaalbaar. Zonder zorgen een perfect werkende (online) bedrijfsvoering. Nu en in de toekomst.

Onze kernwaarden: Bereikbaar, Verbonden en Vertrouwd.

Ons Team

Meet the Team!

De spin in het web is nog altijd Willem van Diepen. Hij faciliteert alle diensten en coördineert alle aanvragen met partners en vaste helpers. Persoonlijk contact is daarmee gewaarborgd.

Omdat je samen sterker bent en meer kunt wordt Willem ondersteund door de onderstaande toppers. Zij tillen Alpha Six IT naar nieuwe hoogtes!

Willem

Eigenaar / Senior Technician

Teun

Junior Technician / Webdesigner

Mandy

Support / Administratie

Dionne

Stem voor VoIP Centrales

ICT problemen? Bel Willem van Diepen.

ICT problemen? Bel Willem van Diepen.