17 jaar ervaring

Willem van Diepen is eigenlijk zijn hele leven al bezig met digitale techniek. Sinds het internet een deel van ons leven in ging nemen was hij al geïntrigeerd door de mogelijkheden. Familie en vrienden vroegen aan Willem of hij ‘even kon helpen’.

Niet verrassend dat Willem als snel een eigen bedrijf oprichtte om nog meer particulieren en bedrijven te helpen.

Dat was het begin van Alpha Six IT. Het scala van diensten breidde zich uit tot het oplossen van actuele problemen, zoals bewaking, snel internet, printing, datasecurity.

Alpha Six IT werkt tegenwoordig met een team van specialisten om steeds meer ZZP- en MKB bedrijven te ondersteunen in het noordelijke deel van Nederland.

Onze klanten

Alpha Six IT werkt voor particulieren en bedrijven. ICT systemen, communicatie en security zijn van belang in alle branches. Onze klanten werken in branches van transport, bouw, dienstverlening tot de creatieve sector en entertainment.

Wat wij anders doen

Het probleemoplossend vermogen staat helemaal bovenaan. Eenmalige vragen of oplossingen resulteren daardoor vaak in een langdurige relatie. Een gezonde samenwerking waar het probleemloos functioneren van onze klant voorop staat.

Onze missie

Alpha Six IT is een ervaren ICT partij die met veel kennis en ervaring haar klanten in staat stelt om probleemloos te functioneren in een digitale wereld. We zijn er om te helpen met de modernste software en hardware. Nu en in de toekomst.
Onze kernwaarden: Bereikbaar, Verbonden en Vertrouwd.

ICT problemen? Bel Willem van Diepen.

ICT problemen? Bel Willem van Diepen.